Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.08.2016 16:42:40
Deli članek:

Prosinečki: Juventus je za 90 milijonov kupil prašička, debelejšega od mene

vszi

Neverjetno. Nekdanji veliki hrvaški zvezdnik, ki si kruh služi kot selektor Azerbajdžana, je ostro obračunal z veliko okrepitvijo stare dame.

"Ko sem ga videl na igrišču, nisem mogel verjeti svojim očem," je dejal nekdanji igralec Reala in Barcelone, hrvaški reprezentant in pozneje tudi član ljubljanske Olimpije. Govoril je o Gonzalu Higuainu, ki ga je Juve od Napolija kupil za 90 milijonov evrov in ki je pred dnevi odigral prvo prijateljsko tekmo

Higuain resnično ni bil videti najbolj v formi in je imel kakšno kilo preveč, Prosinečki pa je šel pri tej oceni še precej dlje. "Juventus je plačal 90 milijonov za napadalca, namesto tega pa je za ta denar dobil prašička. Videti je celo nekoliko debelejši od mene," je dejal Veliki Žuti, ki si je kot strasten jedec in kadilec nabral kar nekaj kilogramov.

"Resnično sem v šoku, lahko pa si le predstavljam, v kakšnem šoku je šele trener Juventusa Massimiliano Allegri. Prepričan sem, da je pričakoval nekaj povsem drugega," je še dejal Prosinečki in seveda predvsem v Italiji dvignil zelo veliko prahu. Kaj drugega ni bilo mogoče pričakovati.