Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.07.2016 13:05:03
Deli članek:

Milijon funtov za stavo na Ederja! Možak sploh ni videl, da je obogatel ...

Angleška stavnica je razpisala velikansko nagrado za stavo na strelca (in minuto) odločilnega zadetka na Euru 2016.

Angleži so v odlični reklamni akciji, ki jim je seveda prinesla nekajkrat višji zaslužek od omenjene nagrade, bili tako velikodušni, da so svojim strankam obljubili nagrado v vsakem primeru, in sicer naj bi pripadla tistemu, ki bi pravilno napovedal strelca in se - če bi bilo takih več in če nihče ne bi zadel točne minute - najbolj približal času gola.

Takoj po finalu je stavnica sporočila, da je nek možak stavil na Ederja, česar ni storil nihče drug, in da je precej nepomembno, da je s 84. minuto napovedal zadetek nekaj minut pred koncem rednega dela, čeprav je padel nekaj minut pred koncem podaljška. Možak je postal milijonar, težava pa je bila v tem, da se dva dni ni oglasil. 

Stavnica je zato po družabnih omrežjih sprožila iskanje novega bogataša in ga sčasoma tudi našla. Kje je bil? Kaj je počel? Niti sanjalo se mu ni, kaj se je zgodilo. Po nekaterih informacijah sploh ni vedel, kako se je razpletel finale, saj je na njemu neznanega Ederja stavil zgolj za šalo, ker nanj ni stavil nihče.  

Po drugih informacijah pa je vedel za razplet, a se mu ni zdelo verjetno, da na Ederja ne bi stavil nihče več in da se nihče ne bi bolj približal z minuto. "Našli smo skrivnostnega milijonarja. Bil je na počitnicah z družino in je v miru užival. Stavimo, da zdaj uživa še bolj," so hudomušno sporočili predstavniki stavnice.