Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.07.2016 10:43:45
Deli članek:

Kakšne bodo fotografije? Zakaj nisi počakal? Podoba iz grozljivke Barcine okrepitve (video)

Lucas Digne se je danes pripeljal v Barcelono, ob izstopu iz avtomobila pa je močno presenetil s podobo.

Barca se je v teh dneh okrepila z dvema francoskima reprezentantoma, prišla sta Digne in njegov soigralec iz izbrane vrste Samuel Umtiti. Digneja bodo v prestolnici Katalonije predstavili danes, njegove prve fotografije v dresu Barcelone pa ne bodo nič kaj idilične. 

Ko je namreč izstopil iz avtomobila, je navijače šokiral njegov povsem polepljen in zavit obraz, ki je resnično spominjal na prizor iz katere od grozljivk. Kar poglejte si posnetek. Takoj so se začela vprašanja in ugibanja, tako da so morali predstavniki kluba zadevo pojasniti, razložiti in pomiriti svoje privržence. 

Kot pravijo pri Barceloni, se je Digne odločil za manjši poseg na stari poškodbi nosu, rana je malce večja od pričakovane, povoji pa temu primerni. Posledic ni, mladenič bo zlahka opravil zdravniške preglede in ob koncu počitnic začel trenirati. Ob tem marsikdo napol za šalo, napol zares pravi, da bi lahko počakal vsaj toliko, da bi imel lepe predstavitvene fotografije. V Barcelono pač ne prestopiš vsak dan.  Verjetno je tako razmišljal tudi Francoz in verjetno ni pričakoval takih povojev.