Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2016 21:35:57
Deli članek:

Juventusova Francoza: Trener, rada bi en teden počitnic! On: Hotel sem dati dva ... (video)

Paul Pogba in Patrice Evra sta se pošalila, Massimiliano Allegri pa je postal nesporni zmagovalec izmenjave.

Medtem ko sta slavila uvrstitev v finale evropskega prvenstva, sta si soigralca iz vrst francoske reprezentance in torinskega Juvetnusa prisvojila televizijski mikrofon, tako da je Evra naredil intervju s Pogbajem. Skupaj pa sta pozvala trenerja stare dame Allegrija, naj jima nameni dodaten teden počitnic

"Ker sva se uvrstila v finale in bova na Euru igrala ves mesec, si ga zasluživa," sta sporočila, pri čemer je posnetek njunega nastopa močno odmeval v italijanskih medijih. Tako močno, da je glas seveda prišel tudi do Allegrija, ki se je odločil, da se bo na vse skupaj odzval. In to kako. 

"Seveda lahko dobita dodaten teden," je dejal trener v posnetku, ki ga je dal narediti v Juventusovem centru za trening. "Škoda, ker sta prosila le za enega, hotel sem vama dati dva," pa se je ponovno izkazal za izjemno hudomušnega in simpatičnega. Ali je mislil resno, pa ne bomo vedeli nikoli. 

Originalna posnetka prilagamo kot popestritev, pogledate si ju lahko spodaj, opozarjamo pa, da nista prevedena ali podnaslovljena.