Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2016 16:04:56
Deli članek:

Nage selfieje še toleriral, kajenja pač ne (foto)

vszi

Nekdaj precej priznani nogometaš je v tem trenutku zgolj bleda senca samega sebe, še posebej po incidentih, ki so ga stali službe in verjetno tudi nogometne kariere.

Nekoč je veljal za enega najbolj iskanih nogometašev v Evropi, zdaj pa si bo le s težavo našel delodajalca, ki bo trpel njegovo obnašanje. 

Tridesetletnega nogometaša argentinskih korenin, ki je 14-krat nastopil za italijansko reprezentanco, je trener dobil ob kajenju v garderobi.

Sicer ni prvi in ne zadnji nogometaš, ki bi pokadil kakšno cigareto, toda Osvaldo je to storil potem ko ga je trener Guillermo Barros-Schelotto na igrišče poslal le v zadnjih trenutkih zadnje odigrane tekme za Boco Juniors (proti Nacionalu v pokalu Libertadores), na kar je jezno odvihral v garderobo in si tam prižgal cigareto. 

Trener je bil ves iz sebe in je Osvaldu ukazal, naj cigareto ugasne, toda ta je še naprej kadil in verbalno napadel trenerja, zaradi česar se je moral posloviti od kluba in od kakršnekoli odškodnine za prekinitev pogodbe. 

Sodu je izbilo dno kajenje v pričo trenerja v garderobi, že prej pa je eden najbolj priznanih klubov le stežka krotil Osvalda. Večkrat se je sporekel s soigralci, nekaj dni pred zadnjim prestopkom pa so se na spletu znašle nage fotografije nogometaša, potem ko je le-te pošiljal navijačicam kluba. 

Bo ob vseh pripetljajih sploh še našel pot nazaj v svet nogometa?
Galerija