Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2016 10:08:01
Deli članek:

Diamantni Leicestrov prstan: natančno omejena količina in zelo posebna cena (foto)

Slovita draguljarna iz Leicestra se je poklonila senzacionalnim angleškim prvakom, veliko pa bodo od tega imele njihove boljše polovice.

Draguljarna Lumbers je izdelala prstan iz 5 karatnih diamantov, zlate krone in zlatih logotipov premier lige, ki velja za mojstrovino umetnosti na tem področju. Draguljarji so natančno izdelali vsako najmanjšo podrobnost nakita v Leicestrovih barvah in simbolih, cena pa je temu primerna.

Vsak primerek bodo prodali za vrtoglavih 280 tisoč evrov, natančno število izdelanih primerkov pa bo postalo znano šele ob zadnjem sodniškem žvižgu zadnje tekme v letošnjem angleškem prvenstvu. Zakaj? Preprosto zato, ker bodo prstanov izdelali toliko, kolikor točk bo na vrhu lestvice zbral Leicester.

Obstajajo torej tri možnosti: izdelali so že 80 primerkov, kolikor točk ima Leicester pred zadnjim krogom. V primeru remija ali zmage proti Chelseaju pa bodo morali izdelati še enega ali še tri. V vsakem primeru pričakujejo, da jih bodo z lahkoto prodali, zanimanje je namreč ogromno.

Če je verjeti angleškim medijem, je rezervacijo vplačalo že kar nekaj nogometašev Leicestra, ki želi na poseben način razveseliti svoje najdražje. Ne bi se čudili, če bi ga naročili kar vsi, da ne bo kakšnega nesoglasja. Ostale pa bodo prodali med bogate navijače in petične zbiralce z vsega sveta.