Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2016 10:34:24
Deli članek:

Slaba novica: Bo moral Ronaldo izpustiti tudi povratno tekmo?

O poškodbi portugalskega zvezdnika je očitno znanega nekaj več, vesti pa so navijače kraljevega kluba vse prej kot vzpodbudne.

Sprva se je govorilo, da bo zaradi previdnosti zgolj izpustil ligaško srečanje proti Rayu Vallecanu, nato pa se je okrog poškodbe Cristiana Ronalda začelo pošteno zapletati. Na ponedeljkovem treningu v Manchestru je Portugalec začutil hudo bolečino, šele za tem pa so se predstavniki kluba odločili za pregled in prišli do zaskrbljujočih ugotovitev. 

Tako je, odločilni pregled so opravili šele v Manchestru, potem ko so nekaj dni zagotavljali, da se ni zgodilo nič in da bo na prvi tekmi polfinala Cristiano zagotovo igral. Do tedaj so opravili zgolj osnovne preglede, natančnejši pa je pokazal dvojno poškodbo mišice in prižgal rdečo luč za prvo tekmo. S tem pa pod velik vprašaj postavil tudi povratno. 

Kot stvari stojijo zdaj, nihče ne more zagotoviti Ronaldovega nastopa na srečanju v Madridu prihodnjo sredo, zdi pa se celo, da je trenutno bližje nenastopu kot nastopu. Skoraj zagotovo konec tedna ne bo igral v prvesntvu, nato pa bodo opravili nov pregled in padla bo dokončna odločitev.