Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
26.04.2016 18:33:25
Deli članek:

Vera in potrpežljivost mu bosta prinesli na tisoče funtov

Reuters

Do konca angleškega prvenstva so še trije krogi, trenutno na lestvici še vedno najboljše kaže Leicester Cityju, ki bi z naslovom prvaka še posebej raveselil enega tistih, ki so res verjeli vanj.

Leicester City mora v zadnjih treh krogih osvojiti le tri točke in naslov bo v njegovih rokah. Ni jih bilo veliko, ki so to pričakovali pred sezono, že to, da bodo lisice premier ligo sklenile v zgornjem delu lestvice je bila optimistična napoved in pol. S tem so se strinjale tudi stavnice, ki so Leicester Cityju prisodile koeficient 5000/1.

A ne glede na te "uradne" napovedi, je nek velik navijač na trenutno vodilno moštvo na Otoku stavil tri funte (štiri evre), a verjetno ni pričakoval, da bo iz te moke nastal kruh. No, danes je na twitterju Leigh Herbert objavil fotografijo svoje stave in koliko denarja pričakuje, ko/če bo Leicester City osvojil naslov - 15,000.03 funtov (okoli 17 tisoč evorov)!

Še nekaj je bilo "norcev", ki so pred sezono stavili na Leicester, toda ti niso bili dovolj potrpežljivi in so jih stavnice pred časom izplačale del dobička, Herbert pa njihove ponudbe ni sprejel.