Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2016 08:28:26
Deli članek:

Neverjetno! Zizou, iz česa delajo tvoje (drage) hlače?! (video in foto)

Stragle so se mu hlače na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov proti Wolfsburgu, in ko se je Zinedine Zidane ponovno pojavil v tem tekmovanju ... da, uganili ste!

Za hlače Zinedina Zidana verjetno odštejejo več, kot bomo za ta del oblačili vi in mi skupaj odšteli kadarkoli. Toda očitno je vendarle nekaj narobe: ali gre za nenavadaen material, ali za premajhno številko ali za kaj tretjega. Francoski trener Reala je namreč hlače strgal že na drugi tekmi lige prvakov zapored ...

Pred kratkim je svet obšel posnetek, na katerem je Zidane s strganimi hlačami vodil Real na povratni tekmi četrtfinala proti Wolfsburgu in takrat je bil strateg zaradi tega deležen ogromno pozornosti. Skorajda povsem enako pa se mu je zgodilo tudi sinoči v Manchestru na prvi tekmi polfinala taistega tekmovanja. 

Televizijske kamere so bile ponovno neusmiljene. Čeprav je Francoz dogodek tokrat bolje skušal skriti, so ga snemalci ujeli. Ponujamo vam oba posnetka, in ko boste naslednjič kupovali hlače, dobro premislite.