Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
04.04.2016 14:33:51
Deli članek:

Stavniška hiša srečnežu že izplačala stavo za naslov Leicestra

Angleška stavniška hiša je že zdaj izplačala dobitek srečnežu, ki je pred začetkom sezone stavil, da bo angleški prvak Leicester.

Kot kaže so zdaj tudi že nekatere stavniške hiše prepričane, da bo Leciester osvojil naslov prvaka v letošnji sezoni angleške premier lige.

Lisice imajo šest krogov pred koncem prvenstva sedem točk prednost pred najbližjim zasledovalcem Tottenhamom. Slednji ima 62 točk, na tretjem mestu pa je Arsenal, ki ima s tekmo manj 58 točk.

Leicester seveda še nima zagotovljenega naslova, očitno pa je prednost tako velika, da v njegov uspeh verjame tudi Fred Done. Lastnik stavniške hiše BetFred se je tako odločil, da bo enemu od srečnežev, ki so pred začetkom sezone vplačali stavo na končno slavje Leicestra, že zdaj izplačal dobitek.

Neznani stavničar je tako pred meseci vložil 25 evrov na končni uspeh Leicestra, za to drzno potezo pa mu bodo zdaj pri BetFredu izplačali 50.100 evrov.

To sicer ni prvič, da se je Fred Done odločil predčasno izplačati stavo, če ne drugega, pa si s to potezo zagotovi nekaj nadvse dobrodošle reklame.