Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.04.2016 08:15:15
Deli članek:

Ukradel mu je ženo, zdaj pa ga zmerja z ignorantom (video)

vszi

Rojaka sta še vedno sprta, Maxi Lopez še ni oprostil Mauru Icardiju, ki pa je prav zaradi tega sila začuden.

Odmeven spor med rojakoma Maurom Icardijem in Maxijem Lopezom se nadaljuje. Čeprav je zdaj minilo že kar nekaj časa, kar sta se nekoč izjemna prijatelja sporekla, in to očitno na smrt, napetost med njima ne pojenja. Tokrat sta se spet soočila eden z drugim, dogajanje pred tekmo med Interjem in Torinom pa je bilo več ali manj pričakovano – Lopez ni želel seči v roko, ki mu jo je ponudil soigralec Samirja Handanovića.

No, bi jo vi sprejeli? Ne nazadnje je Icardi Lopezu "ukradel" ženo in se potem s tem še bahal s številnimi objavami na spletnih družbenih omrežjih. Mladi napadalec Interja, ki je tokrat potegnil krajšo, saj je Torino slavil na San Siru, je očitno menil, da je Lopez že pozabil na vse skupaj, toda temu ni tako. Se je pa Icardi kar malce presenetljivo, vsaj za večino normalnih smrtnikov, čudil nad vsem skupaj.

"Na žalost se takšne stvari dogajajo, odvisne pa so od ignorance s strani določenih posameznikov. Dal sem mu roko, sem vljuden," je po tekmi dejal Icardi. Na začudenje mnogih, jasno. "On vljuden!?" so ogorčeni tisti, ki še vedno menijo, da si je 23-letnik dovolil nekaj preprosto nedopustnega.