Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
lp
lp
03.04.2016 18:57:29
Deli članek:

Vse najboljše, predsednik! (video)

Reuters

Nogometaši Leicestra Cityja so še povečali prednost in so tako še korak bližje naslovu angleškega prvaka. Praznovanje rojstnega dneva predsednika kluba Vichaija Srivaddhanaprabhe je bilo popolno.

Bogati Tajec bo 59 let sicer dopolnil jutri, vendar današnja tekma je bila kot nalašč primerna za veliko praznovanje z navijači. Vsakemu je namenil krof in kozarec piva, pred tekmo je stadion The King Power preletelo letalo s čestitko, igralci pa so mu z novo zmago poklonili najboljše rojstnodnevno darilo. Varovanci Claudia Ranierija so na tekmi s Southamptonom še četrtič zapored zmagali z 1:0 in prednost pred najbližjim zasledovalcem Tottenhamom povečali na sedem točk.

Reuters


Do konca sezone je ostalo še šest krogov, kar pomeni, da je v igri še 18 točk. Leicester City bo najprej gostoval pri Sunderlandu, doma gostil West Ham in Swansea, gostoval pri Manchester Unitedu, gostil Everton in v zadnjem krogu gostoval pri Chelseaju.

Predsednik Srivaddhanaprabha je stadion zapustil, tako kot to stori mnogokrat - s helikopterjem, ki posebej zanj pristane kar na sredini zelenice stadiona. Kako je to videti, kaže spodnji posnetek - sicer iz decembra 2014, po porazu z Liverpoolom. Danes ni bilo nič drugače, razen nasmeha na njegovem obrazu.