Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.04.2016 19:22:08
Deli članek:

Z izjemnimi škarjicami potopil Milan in pokazal, da je gol pričakoval?! (video)

Čilski napadalec Atalante Mauricio Pinilla je nase opozoril z izjemnim zadetkom, a tudi z izjemnim sporočilom na majici.

Milan je proti Atalanti sicer povedel, toda prav Pinilla je bil tisti, ki je spreobrnil potek dogodkov in tlakoval pot do končne zmage 2:1 bergamskih črno-modrih, za katere je na tej tekmi igral tudi slovenski reprezentant Jasmin Kurtić. No, za čudovit zadetek pa je moral Čilenec kar precej spreobrniti tudi svoje telo.

Ni sicer šlo za tako edinstvene škarjice, s kakršnimi je ta konec tedna zadel zvezdnik Bayerna Franck Ribery, toda tudi tudi Pinillove so bile zares imenitne. Odlično se je znašel po odbiti žogi, sprožil od kar daleč in neubranljivo zadel. S tem pa dosegel svoj prvi zadetek Milanu v karieri, s čimer je prišel do prav posebnega mejnika.

Očitno je ta zadetek za to tekmo tudi načrtoval, kajti pripravljeno je imel majico, na kateri je pisalo Zbirka dopolnjena, ob tem pa tudi Zadetek vsem. Pinilla je v zelo specifični karieri resnično zabil vsaj en gol vsem italijanskim klubom, ki veljajo za nekoliko večje; manjkal mu je le še Milan. Se je pa nekoliko uštel, če verjame, da je zabil vsem trenutnim prvoligašem. Še vedno mu namreč manjka Verona.