Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
03.04.2016 13:37:08
Deli članek:

Ibrahimović povzroča težave Biliću

Trener West Hama Slaven Bilić ima zaradi Zlatana Ibrahimovića obilico težav.

Zlatan Ibrahimović igra še zadnjo sezono v barvah pariškega PSG-ja, vprašanje za milijon evrov pa je, kje bo nadaljeval s kariero. Pred dnevi se je v povezavi s švedskim nogometnim zvezdnikom omenjal celo angleški West Ham, ravno zaradi tega pa ima trener angleškega kluba precej težav.

Prestop k West Hamu je sicer zelo malo verjetno, kljub temu pa je bila to za klub izjemna reklama. Telefon nekdanjega hrvaškega selektorja Slavena Bilića neprestano zvoni, številni agenti vztrajno ponujajo svoje nogometaše. "V zadnjem času imam precej klicev agentov in nogometašev, ki si želijo priti v klub. Pred letom dni bi bilo to nemogoče, saj kličejo tudi igralci, ki so bili za ta klub nedostopni," je dejal Bilić in v nadaljevanju pojasnil, da to ni ravno dobrodošla stvar.

vszi

"To se pač dogaja, moje iskreno mnenje pa je, da prehitro. Tega ne bomo mogli zaustaviti, razen, če začnemo igrati slabo. Kar pa seveda ne bomo," je še dodal nekdanji hrvaški selektor in spregovoril tudi o Ibrahimoviću. "Nič ni nemogoče, ampak tudi jaz imam svoje mnenje. Ne verjamem, da bo Ibrahimović igral za West Ham."

West Ham je trenutno eno večjih presenečenj v močni angleški ligi. Trenutno zaseda peto mesto in je na položaju, ki zagotavlja nastop v evropskih pokalih.