Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
31.03.2016 22:01:21
Deli članek:

Se je Pogba že odločil?

Reuters

Francoski reprezentant Paul Pogba je še vedno zelo visoko na seznamu želja mnogih klubov.

Član Juventusa pa naj bi se že odločil, kje bo igral v prihodnosti, 23-letni vezist je po nekaterih informacijah najbližje temu, da kar podaljša sodelovanje s torinskim klubom.

Če mu bo kdo od zainteresiranih želel predčasno sleči črno-beli dres stare dame, pa bo moral zanj odšteti vrtoglavih sto milijonov evrov. Težko je verjeti, da bi kdo res plačal takšen znesek, fant se pri Juventusu odlično počuti in mu ne bi bila nikakršna težava še podaljšati pogodbo, ki mu sicer poteče konec junija 2019.

"V zvezi s Paulom se v primerjavi z obdobjem izpred enega leta ni spremenilo prav nič. Juventus in Pogba še vedno razmišljata enako. Juve ne bo sprejel odškodnine nižje od sto milijonov evrov, in s tem se strinjam tudi sam. Na drugi strani pa je Paul več kot zadovoljen, da bo ostal pri črno-belih. Pripravljeni smo celo podpisati novo pogodbo," je dejal fantov zastopnik Mino Raiola, in dodal, da ga je Pogba v zadnjih letih močno presenetil. "Vsi vemo, da je bil nadarjen, toda zdaj je pravi igralec, pravi zmagovalec. Kljub začetnim težavam, je pri Juventusu dokazal, da je sposoben nositi dres s številko deset na hrbtu."

Pogba je v Juventus prišel poleti 2012 iz Manchester Uniteda, kjer so se mu gladko odrekli.