Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
12.03.2016 20:50:57
Deli članek:

Izgublja, pljuva, grize,... (video)

Profimedia

Diego Costa, bad boy, slabi deček evropskega nogometa, je znova udaril, tokrat na eni tekmi kar dvakrat. Nekateri bi rekli, da je podobno kot njegov klub, ki bo sezono končal brez lovorike, izgubil kompas.

Bil je to še en kaj klavrn večer za londonski Chelsea. Po izpadu iz lige prvakov so se morali posloviti še iz FA pokala, z 2:0 je bil boljši Everton. Eden tistih, ki vse težje prenašajo neuspehe in ob tem težko krotijo živce, je španski napadalec Diego Costa. Znova je na plano udarila temna stran tega sicer odličnega nogometaša. Na posnetku, ki je seveda v trenutku zaokrožil po svetovnem spletu, se zdi, kot da je Costa pljunil proti sodniku. Slednji tega ni opazil, pa je njegov trenutek norosti ušel nekaznovano. Za zdaj, zanimivo bo namreč videti kaj o vsem skupaj meni tamkajšnja zveza.

Vseeno pa Costa konca tekme ni pričakal na zelenici, v zaključku tekme je še enkrat podlegel lastnim demonom in poskušal zasaditi zobe v ramo Garetha Barryja. Nesprejemljivo, bizarno, predvsem pa zelo, zelo smešno.