Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2016 10:57:03
Deli članek:

Oprostite, diskoteka je samo za znane! In igralci Leicestra so ostali zunaj ...

Premočno vodijo na lestvici premier lige, toda očitno nogometaši lisic iz Leicestra še niso dovolj prepoznavni.

No, verjetno bi jo vsaj Jamie Vardy in Rijad Mahrez odnesla precej bolje, kot jo je odnesla četverica manj izpostavljenih igralcev, ki je po zmagi nad Watfordom želela vstopiti v elitno londonsko diskoteko. Teh nesrečnikov varnostniki namreč niso prepoznali, zato so jih na vratih ustavili in se niso pustili prepričati. Četverica je tako pred vrati tudi ostala.

Da bi bilo ponižanje še toliko hujše, so ravno med prerekanjem vstopili trije nogometaši Tottenhama, ki so jih varnostniki takoj prepoznali. Četverici pa niso verjeli, da ima pred Tottenhamom kar pet točk prednosti in da v resnici vodi v premier ligi ter je zelo blizu senzacionalni osvojitvi naslova angleškega prvaka.

Ob tem mediji varnostnikom nekako ne zamerijo, da niso prepoznali rezervnega vratarja Bana Hamerja in še enega zacementiranega rezervista Mattyja Jamesa. Nekoliko drugačna zgodba je že Andy King, ki v zadnjem času igra veliko in je celo dosegel enega od ključnih zadetkov, povsem drugačna zgodba pa je Danny Drinkwater.

Prav on je bil tisti, ki je kolege želel popeljati v klub, gre pa seveda za nezamenljivega člana udarne enajsterice in za zelo resnega kandidata za vpoklic v angleško izbrano vrsto. Verjetno mu bodo ta vrata res odprli, medtem ko so vrata diskoteke kljub prepričevanju in kazanju dokumentov ostala zaprta.