Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
25.02.2016 12:50:22
Deli članek:

Messi razveselil mladega navijača: Zdaj ima končno pravega!

Pred časom je svet obkrožila fotografija mladega navijača Lionela Messija, na kateri si je nadel plastično vrečko v barvah argentinske reprezentance. Zdaj so se mlademu Afganistancu uresničile sanje.


Murtaza Ahmadi je Afganistanski deček, ki nadvse obožuje nogomet in argentinskega nogometnega virtuoza Lionela Messija. Pred časom je postal znan zaradi fotografije, ki je obkrožila svet. Na njej je igral nogomet, na sebi pa je imel plastično vrečko, v barvah dresa argentinske reprezentance, s številko 10 in napisom Messi.

Ves svet si je prizadeval, da bi odkrili fantičevo identiteto, na koncu pa je le uspelo. Gre namreč za petletnega fanta iz Afganistana, kateremu so se zdaj uresničile največje sanje. Messi mu je namreč poslal svoj argentinski dres, se nanj tudi podpisal, poleg tega pa zraven pristavil še pravo nogometno žogo.

Mlademu navijaču je prek izpostave Unicefa v Ghazniju v provinci Kabul poslal dva dresa s svojo številko in imenom, oba podpisana, dodal pa še nogometno žogo.

Vrhunec vsega pa bo zagotovo srečanje mladega navijača s svojim idolom. Po posredovanju afganistanske nogometne zveze ga bo lahko spoznal tudi osebno in v živo: "Messijevi predstavniki so vzpostavili stik z nami in izrazili interes, da bi se Messi srečal s fantom. Zdaj se na vse pretege trudimo, kdaj naj bi prišlo do srečanja. Datum in prizorišče še nista znana, Ahmedi pa bo zagotovo odletel v Španijo, kjer se bo srečal s svojim idolom."

Do takrat pa se bo moral zadovoljiti z Messijevim dresom in žogo.