Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
01.02.2016 13:32:26
Deli članek:

Ibrahimović na pomoč ponesrečenemu policistu, ki je spremljal klubski avtobus

V nedeljo zvečer je bilo spremljevalno vozilo nogometašev PSG-ja udeleženo v hudo nesrečo, z dobrodušno potezo pa se je izkazal prvi zvezdnik pariškega velikana Zlatan Ibrahimovič.

Nogometaši pariškega PSG-ja so se v nedeljo odpravili na gostovanje v nekaj sto kilometrov oddaljeni Saint-Etienne, malo pred ciljem pa je bilo v hudo nesrečo vpleteno policijsko vozilo, ki je spremljalo avtobus z zvezdniško zasedbo na tekmo s St. Etiennom.

Policist na motorju je namreč trčil v manjše vozilo, ob tem je pa utrpel hude poškodbe. Nemudoma so ga prepeljali v bližnjo bolnišnico, kjer so se dolgo časa borili za njegovo življenje, kot poročajo francoski mediji, pa je v tem trenutku stanje policista še zmeraj kritično.

Ob tem tragičnem dogodku se je z dobrodušno potezo izkazal prvi zvezdnik PSG-ja Zlatan Ibrahimović. Kontroverzni nogometaš je pogosto vpleten v kakšne škandale, tokrat pa je pokazal tudi svojo nežnejšo stran. Šved je namreč slišal za to nesrečo, po tekmi pa je stopil v stik s policajem in njegovo družino ter jim podaril svoj dres s številko deset ter jih prosil, da naj ga obveščajo o zdravstvenem napredku ponesrečenca.