Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.01.2016 10:03:25
Deli članek:

Zlatan obnorel Francijo: Mislil sem, da sem edina zver!

Reuters

Pred natanko letom dni se Zlatan Ibrahimović v Franciji ni počutil najbolje, zdaj pa je precej drugače.

Na igrišču mu je šlo malce slabše, razburilo ga je nekaj spornih sodniških odločitev in ni znal držati jezika za zobmi. Francija se mu je zamerila, on se je zameril Franciji. Toda leto dni pozneje ljubezen med Zlatanom in deželo galskih petelinov ponovno cveti. Pravzaprav cveti bolj kot kadarkoli prej

Ibra blesti, njegov PSG je praktično že prvak, izjemno močna zasedba nestrpno pričakuje izločilne boje lige prvakov. Ob tem pa je Zlatan preprosto Zlatan. Navdušuje z vsako potezo na igriščih ter izven njih in tako je tokrat navdušil z nastopom na dobrodelni prireditvi, na kateri je dramsko uprizoril boksarski dvoboj s še enim francoskim idolom. 

Nasproti sta si stala z upokojenim, a še vedno neskončno priljubljenim legendarnim igralcem ragbija Sebastienom Chabalom. Kultni orjak se je s še enim kultnim orjakom izjemno dobro razumel, Francijo pa so povsem očarale tudi njune objave na družabnih omrežjih.

Sploh Ibra je poskrbel za eno, ki je takoj dobila status mita in je segla v vsak francoski dom. Bosanski Šved na delu v Franciji je naredil tako imenoval selfie in podenj zapisal: "Mislil sem, da sem edina zver v Franciji." Priznajte, da dvojca zveri ne bi želeli srečati v temni ulici.