Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.01.2016 12:22:58
Deli članek:

Fernando Torres in skrivnostna ponudba, ob kateri bi postal najbolje plačani nogometaš na svetu

Reuters

Zvezda Fernanda Torresa je že zdavnaj zašla, a kljub temu bi lahko španski napadalec postal najbolje plačani nogometaš na svetu.

Tako vsaj trdi njegov agent. "Atleticovi navijači ne želijo Fernanda ves čas gledati na klopi. Na mizi ima ponudbo, po kateri bi postal najbolje plačani nogometaš na svetu. Če jo bo sprejel, pa bo odvisno od volje kluba. Njegov status mora biti čim prej razrešen. Ne med Torresom in predsednikom Gil Martinom niti med Fernandom in športnim direktorjem Andreo Bertom, temveč med nogometašem in trenerjem Simeonejem, s katerim sta dobra prijatelja. Simeone mu mora povedati, če računa nanj ali ne. Navijači si želijo, da bi klub s Fernandom podaljšal pogodbo, tega ne more nihče zanikati," je dejal Torresov agent. 

Glede na to, da je nekdaj ubijalski španski napadalec že več let v mizerni formi, je seveda iluzorno pričakovati, da mu bo kakšen evropski velikan ponudil bajno pogodbo, toda nikakor ni nujno, da Špančev menedžer laže, ko govori o tem, da bi lahko njegov klient postal najbolje plačani nogometaš na svetu. 

Arabci, v zadnjih letih pa tudi Kitajci, so pripravljeni plačevati s suhim zlatom, da bi kakšen od evropskih superzvezdnikov prišel v njihov klub in ne glede na to, da je Torresova zvezda že zdavnaj zašla, je El Niño še naprej globalni megazvezdnik.