Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
22.01.2016 22:00:45
Deli članek:

Ronaldovim potovanjem v Maroko je odklenkalo

vszi

Le kako je Cristiano Ronaldo sprejel dejstvo, da ne sme več obiskovati Maroka?

Ni skrivnost, da je bil zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo v zadnjem obdobju pogosto na oddihu v Maroku, kjer je obiskoval dobrega prijatelja Badrja Harija. Toda tovrstnim potovanjem je očitno odklenkalo.

Strogo odločitev naj bi zdaj sprejel kar predsednik kluba Florentino Perez. Slednji je bil očitno sit (pre)pogostih Ronaldovih obiskov omenjene afriške obmorske države, vse več pa je bilo namigovanj, da sta s Harijem več kot le prijatelja.

Portugalec naj bi v večini primerov že v ponedeljek s svojim privatnim letalom zapustil Španijo in se vrnil nekaj dni kasneje, kot že rečeno, pa je ta potovanja zdaj prepovedal kar Perez. Kljub temu, da je Ronaldo v letošnji sezoni v vseh tekmovanjih dosegel že 27 zadetkov, pa njegove predstave niso tako blesteče kot v preteklosti. Zdaj naj bi se spet lahko osredotočil le na treninge in na ekipo, ki ima tudi v letošnji sezoni le najvišje cilje.

Kot še dodajajo španski mediji, naj bi se predsednik Reala Perez po pomoč obrnil celo na bližnjega prijatelja in maroškega kralja Mohameda VI, ki naj bi mu osebno sporočil, če bo Rondalo prestopil maroško mejo.