Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
vb
vb
20.01.2016 14:06:24
Deli članek:

Messi: V Evropi ne bom igral za noben drug klub

reuters

Lionel Messi je v intervjuju za France Football spregovoril o svoji trenutni formi in prihodnosti, o Zlati žogi, Neymarju, Ronaldu in še čem...

Tako je na temo trenutne forme povedal:"Sem v boljši formi kot v preteklih sezonah. V letih 2013 in 2014 sem bil poškodovan, kar je pomenilo, da nisem bil v najboljši možni formi. Trenutno pa sem. Čutim, da sem spet na nivoju izpred treh, štirih sezon."

Pohvalil je tudi soigralca: "Nekega dne bo tudi Neymar osvojil Zlato žogo, ker ima vse potrebno zato. Je vrhunski igralec in lahko pride tako daleč kot si želi. Je hiter, ima izjemne tehnične sposobnosti in kvaliteto v igri ena na ena."

O Cristianu Ronaldu ima zelo lepo mnenje:"Sva prava rivala, vendar se od nekdaj spoštujeva in občudujeva. Zaslužil si je dobiti zadnji dve Zlati žogi."

Glede konca kariere pa je povedal:"Nikoli ne bi igral za kak drug klub v Evropi. Barcelona je moj dom in tukaj bi se tudi rad upokojil. Je pa mogoče, da bom kariero končal v Agentini. V prihodnosti se lahko zgodi marsikaj, a vsekakor želim ostati tukaj."