franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 10.01.2016 20:09:28

Popoln kaos v slovenskem Palermo: Igralci odstavili trenerja!

Na Siciliji je prišlo do takega razsula, da so nogometaši tekmo odigrali (in zmagali), ne da bi pri tem izmenjali eno samo besedo s strategom.

Aljaž Struna in Siniša Anđelković sta bila danes priči nevsakdanjemu dogajanju v slačilnici. Kaj nevsakdanjemu, edinstvenemu. "Zgodilo se je nekaj neverjetnega. Ne bo razlagal podrobnosti, toda s trenerjem nismo govorili ne pred tekmo ne med polčasom. In seveda tudi ne po koncu. Bili smo odvisni sami od sebe in dobro smo opravili," je dejal kapetan ekipe Stefano Sorrentino


Izkušeni vratar je vzel stvari v svoje roke. "Nogomet igram že celo večnost in natančno sem vedel, kaj storiti. Nekateri igralci bi bili lahko moji sinovi, dobro smo stopili skupaj, pripravili taktiko, se dogovorili vse potrebno," je še povedal o tem, kako je svojo ekipo vodil in tudi popeljal skozi tekmo. Pa ne samo to, Verono so na gostovanju premagali z 1:0. Pri čemer je Anđelković igral, Struna pa ne. 

Kaj točno se je dogajalo, ni znano. Se je pa trener Davide Ballardini že prej znašel v velikih težavah, v soboto so se te še povečale in zadeva je privedla do nekakšnega obojestranskega bojkota. Tudi dokončna odstavitev trenerja, ki so jo igralci že izvedli, je seveda le vprašanje časa, pa čeprav želi klubsko vodstvo premisliti in se pogovoriti z akterji.

Značke: palermo, struna, kaos

Članki iz rubrike