Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
28.12.2015 09:19:04
Deli članek:

Trener mladeničem Barce preprečil fotografiranje z Raulom (video)

PrSc

Igralci Barcelonine selekcije U12 se mudijo v Miamiju, kjer so se srečali z legendo madridskega Reala.

V Miamiju se v teh dneh odvija mednarodni mladinski turnir La Liga Promises, na njem pa poleg številnih ekip nastopa tudi Barcelonina selekcija U12.

V hotel je nadobudne nogometaše prišel pozdravit Raul Gonzalez, ki je svojo igralsko kariero sklenil v ZDA pri moštvu New York Cosmos. Nekdanji član Reala je posebej toplo pozdravil ekipe iz Španije, med udeleženci turnirja sta namreč tudi Real Madrid in Villarreal.

Nato je prišel do ekipe Barcelone in na hodniku spregovoril nekaj besed s trenerji in kot pri ostalih predlagal skupno fotografijo. Toda vse skupaj je zaustavil trener Mario Ruiz, češ da morajo njegovi varovanci hitro naprej.

POPRAVILI NAPAKO
Organizatorji turnirja, ki so Raula povabili prav zato, da bi mladi igralci preživeli nekaj časa z legendarnim nogometašem, so nato javno pojasnili, da do fotografiranja ni prišlo zaradi volje trenerjev Barcelone.

Pri katalonskem velikanu so hitro uvideli napako in intervenirali, nekateri španski mediji pa trdijo, da je posredoval vodja primere Javier Tebas. Mladci Barcelone so nato vendarle dobili svojo fotografijo z Raulom ... Pač malce kasneje kot ostali.