Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2015 00:13:46
Deli članek:

Čustveno in ganljivo sporočilo kapetana Mourinhu (foto)

Odhod Joseja Mourinha s klopi Chelseaja še vedno odmeva.

Lastnik Chelseaja Roman Abramovič je izgubil potrpljenje, sramotno 16. mesto na lestvici premier lige je odneslo "Posebnega", velikega Joseja Mourinha. Medtem ko iz ure v uro prihajajo na dan nove novice, kaj vse se je dogajalo v slačilnici modrih in kdo naj bi bil novi trener Chelseaja, pa so se nekateri nogometaši odločili posloviti od zdaj že nekdanjega trenerja.

Kot je to pravzaprav postala že praksa, so to storili kar preko družabnih omrežij. Najprej se je oglasil Cesc Fabregas, ki je k modrim prišel prav na izrecno željo Mourinha, ki je zapisal: "Hvala ti za vse, kar si storil zame. Dolgujem ti ogromno in vsi te bomo pogrešali. Vso srečo v prihodnosti."


Fabregas je bil torej eden tistih, ki je ostal zvest Mourinhu. Portugalec je po zadnjem porazu z Leicester Cityjem govoril o izdaji, kasneje je spregovoril tudi o gnilih jabolkih, a Španec kot kaže ni bil eden izmed njih.

Tako kot to ni bil niti John Terry, s katerim - tako se je vsaj zdelo - je Mourinho v zadnjem času malce ohladil odnose. Kapetan modrih, ki je v prejšnji sezoni odigral prav vse minute v premier ligi, se je v letošnji parkrat znašel na stranskem tiru, na klopi.

A čeprav so mnogi govorili, da je to nekdanjega angleškega reprezentanta zelo razjezilo, je prav Terry Mourinhu poslal najbolj čustveno sporočilo. "Reči hvala se ne zdi dovolj. Žalosten, žalosten dan. Pogrešal te bom šef. Najboljši, s katerim sem imel priložnost delati. Neverjetni skupni spomini. #šef #prijatelj #specialone #najboljšikdajkoli" je zapisal kapetan Chelseaja na Instagramu.