Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.12.2015 08:26:42
Deli članek:

Messi zelo odkrito o Argentini, himni, teku in še čem

Lionel Messi bo za koledarsko leto 2015 prejel priznanje za najboljšega nogometaša na svetu. O tem ni dvoma. Prav tako ni dvoma, da se je po rojstvu sina kar precej spremenil.

Lionel Messi se je v intervjuju za spletno stran TYC Sports dejal, da se lahko kritiki državne reprezentance j*****.

Argentinski virtuoz se je dotaknil tudi nekaterih drugih tem, a tiste o argentinski reprezentanci so seveda najbolj zanimive in pereče. 

Zvezdnik Barcelone pravi, da se je po rojstvu sina zelo spremenil in da na svet gleda precej drugače. Tudi vi pa boste nad odkritostjo ali navdušeni ali razočarani. Odvisno od vaših osebnih preferenc.

Spodaj pa imate zbranih nekaj izjav. Za kaj več pa boste morali poslušati celoten intervju v španščini na omenjeni spletni strani. 

"Še vedno poslušam kritike glede izbrane vrste. Vsem naj povem le, naj se j*****. Prišli smo do finala in nismo izgubili v četrtfinalu."

"Moti me, ko me Argentinci kritizirajo zaradi premalo teka in da nimam jajc na igrišču. Ni potrebe, da bi venomer tekel. Vsak ve, kaj mora storiti in jaz vem, da moram počakati na svoj trenutek."

"Od trenutka, ko so me kritizirali, da ne pojem argentinske himne, sem za nalašč prenehal s petjem. To, kar zadeva himno, je smešno. Nikoli nisem temu posvečal pozornosti, zato sem enostavno nehal peti."

Razgovoril se je tudi o sinu in načinu življenja ter njegovih dosežkih, ki jih niti več ne šteje. 

"Thiago (sin op.p.) je vedno nezadovoljen, ko grem od doma. Sprašuje me, ali grem znova zabijati gole. Odgovorim mu: "seveda grem zabijati gole"". 

"Odkar se mi je rodil prvi sin, sem se spremenil. Zdaj razumem, da je življenje več kot le nogomet."

"Že nekaj let nazaj sem opustil misel na posamične nagrade. Zanje mi ni več mar."