Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.12.2015 19:57:55
Deli članek:

Ganljivo in čudovito: Glavna zvezda tekme ni bil strelec gola, ampak invalid (video)

Ker se je zgodilo v tajski ligi, je ganljivi videoposnetek potreboval nekaj časa, da je zaokrožil po svetu, toda ljubitelji nogometa so zagotovo zadovoljni, da je.

Videli smo že številna izvirna proslavljanja zadetkov. Nekatera bolj, druga manj posrečena. Tudi del proslavitve zadetka Raphaela Bottija na tekmi tajske lige med Army Unitedom in Chiangrai Unitedom je bil že viden. A samo prvi del. 34-letni Brazilec je po doseženem golu slekel dres, pod njim pa je imel še en dres. Nekaj, kar smo že videli. 

Toda sledilo je nadaljevanje, ki na nogometnih zelenicah ni bilo še nikdar videno. Izjemno ganljivo in aplavza vredno. Botti je namreč s slečenim dresom stekel do klopi, ob kateri je sedel invalid in mu poklonil dres. To pa še ni vse. Mladeniča, vidno ganjenega je popeljal tudi pred navijače in pokazal nanj, češ, "on je pravi junak, ne jaz." 

Mladenič je jasno požel bučen aplavz, celotna gesta pa mu je narisala prešeren nasmešek na obraz. Vse skupaj si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.