Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2015 08:53:07
Deli članek:

Pet prejetih zadetkov? Ne, vseeno ni bil rekord

crvenazvezdafk.com

Nogometaši Crvene zvezde so se v srbskem pokalu osramotili, toda zgodovina rdeče-belih pomni tekmo na Marakani, na kateri je beograjski velikan prejel še več golov.

V Srbiji še kako odmeva katastrofalen poraz Crvene zvezde, ki je v pokalu na tekmi z Borcem klonila kar z 1:5! Zanimivo je, da je polomija uspela ekipi nogometašev, ki sicer rušijo vse pred sabo. Rdeče-beli so v prvenstvu nanizali kar šestnajst zaporednih zmag, hkrati imajo neverjetnih 21 točk prednosti pred velikim mestnim rivalom Partizanom. No, toda v pokalu so vseeno stopili na mino, podtaknil jim jo je Milorad Kosanović, nekdanji trener ljubljanske Olimpije.

Crvena zvezda je sicer s štirimi zadetki razlike na domačih tleh nazadnje izgubila davnega leta 1966, ko jo je Velež iz Mostarja porazil s 6:2. Tokrat bi Borac lahko slavil še višjo zmago, če v golu domačih ne bi bilo Damirja Kahrimana, ki je predvsem ob koncu tekme postregel z nekaj odličnimi obrambami.

"Pride tudi takšen dan, ko ti gre vse narobe. Ko so se začele dogajati napake, se je v glave nogometašev naselila nezanesljivost," je po tekmi dejal Voja Ćalov, ki je pred medije stopil namesto trenerja Miodraga Božovića. Ne, da slednji ni upal govoriti z novinarji, med tekmo je bil namreč izključen, zato je tudi njegove obveznosti po koncu opravil Ćalov.