Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.11.2015 12:06:11
Deli članek:

Ronaldo Perezu postavil ultimat?

Italijanski časnik Gazzetta dello Sport poroča, da je prvi zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo po porazu (0:4) proti Barceloni predsedniku nogometnega kluba iz španske prestolnice Florentinu Perezu postavil ultimat. Nezadovoljni Portugalec zahteva odhod trenerja Rafaela Beniteza, sicer bo odšel sam.

Gazzetta dello Sport se sklicuje na svoje vire. Portugalec ni zadovoljen s predstavami galaktikov, predvsem pa igro Reala, ki na drugem mestu za Barcelono - sicer s tekmo manj - zaostaja za šest točk, Benitez pa je znan kot trener, ki veliko pozornosti posveča obrambni taktiki. Kamenček v mozaik nezadovoljstva so dodali še navijači, ki po porazu s Katalonci "zahtevajo glave", v anketi Marce pa je Cristiano Ronaldo prejel drugo največje število glasov ob vprašanju, kdo je na el clasicu najbolj razočaral.

Ultimat Cristiana Ronalda je pokomentiral nekdanji trener Reala Fabio Capello, ki je bil zadnji trener pred prihodom Beniteza: "Če je to res, je to nedopustno. Noben igralec, tudi če je to Ronaldo, ne more postavljati ultimatov, brez dvoma pa ne v Realu."

Nezadovoljni Ronaldo je že nekaj časa na radarju nekaterih največjih nogometnih klubov v Evropi. Zanj so zanimanje izkazali pri Paris Saint-Germainu, Chelseaju in Manchester Cityju.