Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
22.11.2015 10:29:43
Deli članek:

Bernabeu z aplavzom počastil Iniesto (video)

Profimedia

Ob odhodu z igrišča so madridski navijači vezistu Barcelone namenili aplavz.

Barcelona je na velikem derbiju španskega prvenstva v gosteh visoko premagala madridski Real (0:4). Odlično tekmo je odigral Andres Iniesta, ki je s tretjim zadetkom na tekmi v 53. minuti praktično že odločil zmagovalca, že pred tem je asistiral Neymarju za drugi gol Kataloncev.

Blaugrana je odigrala odlično tekmo, Real pa se je predstavil z eno taktično najbolj nediscipliniranih predstav v zadnjih letih, kar so mojstri v vrstah gostov s pridom izkoriščali. Ob štirih zadetkih so si ustvarili še kopico priložnosti, med najbolj navdahnjenimi pa je bil prav Iniesta.

Vezist iz province Albacete je v 77. minuti svoje mesto na zelenici prepustil Munirju el Haddadiju, ob tem pa mu je stadion Santiago Bernabeu zaploskal, nekateri so ob tem tudi vstali in tako dodatno počastili dobro predstavo Barceloninega kapetana. Slednji se je s kretnjo zahvalil občinstvu, preden se je usedel na klop.

Podoben prizor smo v Madridu videli pred desetimi leti, ko je proti Realu v dresu Barcelone blestel Ronaldinho. Tudi Brazilec je bil nagrajen s stoječimi ovacijami.