Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.11.2015 12:26:10
Deli članek:

Na Zlatanovi glavi pristala škatla? Pazite se

Reuters

Švedskemu nogometnemu zvezdniku ponavadi ni do šale. Samozavestni napadalec PSG-ja pa je imel pred dvema letoma prav posebno srečanje, in sicer s škatlo?!

V intervjuju za Daily Mail je italijanski strokovnjak Carlo Ancelotti razkril marsikatero prigodo iz dolge in uspešne kariere. Vedno mirni trener je imel na klopi tudi kakšno burno izkušnjo.  

Še posebej zanimiva je bila iz časov njegovega službovanja pri pariškem velikanu PSG. Po izgubljeni tekmi francoskega pokala je Italijanu prekipelo, čeprav nikoli ne slovi po ekstremnih prijemih. "Pravijo mi, da bi moral kdaj uporabiti 'bič'. Rekel sem jim, naj za to najdejo drugega trenerja," je najprej dejal Italijan. 

"Nikoli ne uporabljam takšnih prijemov. V mojem življenju nihče nad mano ni uporabil 'biča'. Ne moj oče, ne učitelji in ne trenerji. Ne verjamem v to," je še dejal, preden je razkril fascinantno podrobnost v pariški slačilnici po tekmi v pokalu z Evianom.

"Takrat sem res izgubil živce. Bil sem tako jezen, da sem brcnil škatlo, ki je nato zadela Zlatana Ibrahimovića v glavo," je dejal Italijan. Toda Zlatan se je odzval presenetljivo mirno. "Bilo je podobno kot takrat, ko je Ferguson z nogometnim čevljem zadel Beckhama. Kasneje sva se temu le smejala," je dejal karizmatični Šved, ki je skupaj s takratnimi soigralci videl redek prizor italijanskega stratega, ki je v karieri osvojil številne največje lovorike.