Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.11.2015 11:28:52
Deli članek:

Razkrito, kaj je Ronaldo zašepetal Blancu

Šepet, ki je zatresel nogometni svet. Kaj je Cristiano Ronaldo povedal trenerju PSG-ja Laurentu Blancu?

Kamere in fotografski aparati so po koncu torkovega srečanja lige prvakov med Realom in PSG-jem ujeli v objektiv, kako Cristiano Ronaldo nekaj zašepeta trenerju Parižanov Laurentu Blancu. Seveda so se takoj začele špekulacije, kaj je Portugalec povedal francoskemu strategu.

Če je verjeti časniku Le Parisiens, potem nekaj, kar naj bi po mnenju mnogih bil nov dokaz za to, o čemer se že nekaj časa govori: to, da bo Ronaldo v naslednji sezoni igral v dresu francoskih prvakov. Take govorice je podžgal tudi Ronaldo sam, ko je za nemški Kicker dejal, da je zdaj član Reala, a se nikoli ne ve, kaj se lahko zgodi jutri.

"Vaša ekipa igra zelo dobro. Z veseljem bi delal z vami," so besede, ki naj bi jih Ronaldo zašepetal Blancu in ki so jih vsaj v Franciji že vzeli kot dokaz, da naslednje poletje zvezdnik Reala prihaja v francosko prestolnico. S tem bi se izpolnilo tisto, kar si katarski lastniki PSG-ja želijo že vse od prevzema kluba leta 2011. Tam bi zamenjal Zlatana Ibrahimovića, ki naj bi po koncu sezone zapustil Pariz.