Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
04.11.2015 08:32:41
Deli članek:

Perez Ronaldu: Morava se pogovoriti

Pred tekmo lige prvakov med Realom in PSG-jem so kamere ujele tudi kratek (a nadvse zanimiv) pogovor med predsednikom Reala Florentinom Perezom in prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom.

Prvi zvezdnik madridskega Reala je spet dvignil nekaj prahu. Tokrat se je ob njegove zadnje izjave za nemške medije obregnil kar predsednik kluba Florentino Perez, ki je nogometaša pričakal pred vhodom v prostore stadiona Santiago Bernabeu.

Perez je s stiskom rok pozdravil od prvega do zadnjega člana tega kluba, nekaj besed pa sta spregovorila le z Ronaldom, ki je pred dnevi za nemško revijo Kicker dejal: "Moraš početi, kar te najbolj veseli. Trenutno sem član Reala, ampak nikoli ne veš. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi jutri." Te besede pa so očitno zmotile predsednika njegovega kluba.

Slednji mu je ob kratkem snidenju med drugim na kratko dejal, da se morata pogovoriti. Nogometni zvezdnik je bil videti nekoliko presenečen, odvrnil pa je, da ni rekel tega, ampak nekaj povsem drugega. Za kaj točno se gre, verjetno vesta le ona dva, sta pa zaradi tega pogovora dvignila kar nekaj prahu. Še posebej pri navijačih desetkratnega evropskega prvaka.