Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
30.10.2015 14:07:01
Deli članek:

Barcelona za mnoge želja in cilj, zanj ne

Reuters
Cristian Tello

Igrati za Barcelono so želje in sanje marsikaterega nogometaša, ki začenja svojo pot. Cristian Tello je to že okusil, a ga vrnitev v Katalonijo ne zanima.

Cristian Tello je svojo športno pot začel v lokalnem klubu CF Can Rull, a hitro prestopil v znamenito Barcelonino nogometno šolo. Tam se je razvijal in postopoma napredoval v prvo ekipo, kjer pa nikoli ni dobil prave priložnosti. Pred sezono 2014/15 se je za dve leti na posodo preselil na Portugalsko k Portu. Po koncu te sezone se pogodba o posodi izteče, Tello pa se bo moral vrniti v Barcelono, vendar pa mu takšen scenarij ne diši najbolj.

''S Tellom sva Barceloni že sporočila, da se ne želi vrniti na Camp Nou. Kot vem, pa je Barcelona ekipa, ki v svoji garderobi ne želi imeti igralcev, ki se ne vidijo pri njej. In prihodnost Tella ni v Barceloni,'' je sporočil zastopnik 24-letnega nogometaša, in nadaljeval: ''Tello si želi ostati v Portu. To ne govorim le zato, da bi ga skušal prikazati v dobri luči. Porto je njegova prva izbira, na mizi pa ima še nekaj ponudb. A potrebno bo počakati, kaj bodo dejali Portugalci.''