Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2015 07:50:49
Deli članek:

Ancelotti našel novo službo, a ni takšna, kot bi jo pričakovali

Reuters

Italijanski trenerski strokovnjak Carlo Ancelotti si je pred kratkim našel novo službo. Oddelal jo je v severni Ameriki, bila pa je verjetno najkrajša v njegovi karieri.

Tako, zdaj pa čisto zares. Carlo Ancelotti je imel novo službo. Bil je v Vancouvru, kjer pa ni učil mladih trenerjev o svojem poslu, ali nogometaše v posebnih veščinah. Sodeloval je v snemanju filma iz priljubljene franšize, ki je v zadnjih šestih letih dobila nove adaptacije. Gre za serijo filmov Star Trek. Kapitan Kirk, bistroumni Spock in zdaj tudi Carlo Ancelotti.

Seveda njegova vloga ni bila kdo ve kako velika, se je pa v njej prikazal v vlogi enega od znanstvenikov. Nekdanji trener Chelseaja, PSG-ja in Reala iz Madrida, kjer je osvojil tako želeni deseti naslov najboljšega v ligi prvakov, je bil zelo vzhičen po koncu snemanja. "Igral sem znanstvenika, ki je moral pregledati nezemljansko telo. Bilo je dobro, predstavljal sem si, da je pred mano na mizi Cristiano Ronaldo," je še povedal nasmejani trener.

Vlogo je Ancelotti dobil po posvetovanju z Zoe Saldana, ki v filmu igra poročnico Uhuro. Sta namreč prijatelja, zato je prejšnji teden v Vancouvru snemal nekaj prizorov za film, ki izide prihodnje leto. Ni kaj, lepa popestritev leta premora, ki si ga je Italijan vzel po lanski sezoni.