Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
24.10.2015 19:55:29
Deli članek:

Živčni Mourinho drugi polčas spremljal s tribune (video)

Reuters

Chelsea še kar ne najde poti iz krize.

Agonija aktualnih angleških prvakov se še nadaljuje. Očitno je bila zmaga v prejšnjem krogu proti Aston Villi le preblisk, saj je morala četa varovancev Joseja Mourinha danes priznati premoč West Hamu.

Slednjemu gre v letošnji sezoni odlično, nekdanji hrvaški selektor Slaven Bilić pa ima posledično precej manj skrbi, kot njegov kolega pri Chelseaju. Mourinhu je očitno tokrat le prekipelo, temperamentni Portugalec pa se je po pisanju angleških medijev po prvem polčasu v hodniku spravil nad sodnika.

Posledica verbalnega napada je bila izključitev, zaradi česar je moral Mourinho ves drugi polčas opazovati s tribune. Njegovi številčno oslabljeni varovanci, v prvem polčasu je bil izključen Srb Nemanja Matić, so v 56. minuti še izenačili, v 79. minuti pa je gostiteljem zmago zagotovil Andy Carroll. Gostom so sicer razveljavili dva zadetka, enega zaradi prepovedanega položaja, pri drugemu pa je posredovala tehnologija, ki je pokazala, da žoga ni prečkala mreže s celotnim obsegom.

Chelsea z le tremi zmagami po desetih krogih ostaja na skromnem 15. mestu, v primeru nedeljske zmage Bournemoutha pa bi lahko padel še za eno mesto.