Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.10.2015 08:49:52
Deli članek:

Kako je Cristiano stresel jezo na novinarja (video)

Cristiano Ronaldo v zadnjem času ni velikokrat na voljo novinarjem, po tekmi z Malmöjem pa se je odločil, da se ustavi ob sedmi sili, a so ga novinarska vprašanja spravila s tira.

Portugalski superzvezdnik je bil junak belega baleta, ki je na Švedskem slavil z 2:0, Ronaldo pa je zabil oba zadetka za svoj klub. Verjetno je bil ob tem, ko je zabil 500. in 501. zadetek v svoji karieri odlične volje in morda se je tudi zaradi tega odločil po tekmi za nekaj minut pomuditi med sedmo silo, s katero se v zadnjem času zelo redko pogovarja. 

A izkazalo se je, da bi bilo zanj bolje, če bi kar brez ustavljanja odšel mimo novinarjev, kajti novinarska vprašanja so ga znova vrgla iz tira in svojo jezo je stresel predvsem na enem predstavniku sedme sile. Ko je zaslišal vprašanje in prošnjo, da pokomentira Gerarda Piqueja, ki se je med Barceloninim slavjem naslova prvaka zahvalil kolumbijskemu pevcu Kevinu Roldanu, ki je nastopil na Ronaldovi zabavi za 30. rojstni dan, se je Cristiano izjemno ujezil: "Veš, zakaj ne govorim večkrat z novinarji? Veš, zakaj ne? Zagotovo veš, zagotovo si dovolj inteligenten. Če opravljaš to delo, potem moraš biti … Ne govorim, ker vprašanja niso dobra. Kakšno zvezo ima to vprašanje s tekmo?" 

Potem se je Ronaldo obrnil k preostalim novinarjem, med drugim je povedal še, da nihče iz vodstva kluba nanj ni pritiskal, da se mora pogovarjati z novinarji in da se z njimi ni želel pogovarjati, ker stvari niso bile v redu, za konec pa je na vprašanje o njegovi prihodnosti zatrdil, da je nogometaš Real Madrida, da je pri galaktikih srečen, da si želi osvajati lovorike z belim baletom, a da nihče ne ve, kaj bo prinesla prihodnost.