Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.10.2015 21:50:22
Deli članek:

Gospod Becks, poznate (ne)udeležence lige prvakov?

vszi

Ste si vedno predstavljali, da je nekdanji nogometaš David Beckham brez napak in da v življenju ne more storiti ničesar narobe?

No v tem ste se krepko zmotili. Anglež si je namreč privoščil velik spodrsljaj. Velik nogometaš in ikona ter vzor množic je namreč povsem odpovedal ob vprašanju, kdo bo osvojil naslov v prestižni ligi prvakov. 

"Upam, da bo Milan osvojil ligo prvakov," je odvrnil David Beckham. Nogometaš, ki šteje štirideset let ima za sabo skoraj 20 let uspešne kariere, a moramo priznati, da si za časa igranja ni privoščil takšnega spodrsljaja, kot s to izjavo. Milana seveda ni med udeleženci letošnje izdaje lige prvakov.

Napaka se mu je zgodila na odprtju nove adidasove trgovine v Dubaju. Celotna izjava se je nekako glasila takole: "Upam, da lahko nekdo od trojice Manchester United, AC Milan in PSG osvoji lovoriko. Bil bi zelo vesel, če bi ena od teh ekip zmagala na tako pomembnem tekmovanju." Ob toliko pomembnih dogodkih, ki se jih mora udeležiti seveda ni prav nič hudega, če se primeri kakšna napaka, a to so mediji pograbili skoraj povsod. Upravičeno.