Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
22.08.2015 16:43:54
Deli članek:

Tevez v jok spravil sebe in voditelja (video)

vszi

Carlos Tevez se je prejšnji mesec po desetih letih in pol vrnil v domovino, kjer zdaj spet brani barve svoje Boce.

Enaintridesetletni napadalec je po odhodu iz Argentine (januarja 2005) najprej leto in pol igral za brazilski Corinthians, večino časa pa nato preživel v Angliji, kjer je bil med letoma 2006 in 2013 član West Hama, Manchester Uniteda ter Manchester Cityja.

Zadnji dve leti se je mudil pri Juventusu, nato pa julija za 6,5 milijona evrov prestopil k mladostniški ljubezni Boci in uresničil svojo dolgoletno željo. Ko je igral na stari celini, je večkrat tarnal zaradi domotožja, zdaj tega ni več, zato se je lahko povsem umiril in se posvetil nogometu.

Tevez je v Argentini izjemno priljubljen, pred kratkim pa je gostoval v eni izmed televizijskih oddaj, v kateri je govoril o svojem rojstnem kraju, ki se imenuje Fuerte Apache (od tu tudi njegov vzdevek El Apache) in o svojih prijateljih.

V oddaji je povedal, da mu slednji, med katerimi je večina brezposelna, vedno, kadar se vrne domov, ne pustijo, da bi karkoli plačal, čeprav je vsem jasno, da je v karieri zaslužil veliko denarja.

Teveza so ob pripovedovanju ganljive zgodbe preplavila čustva, orosile so se mu oči, pripovedovanje je moral za trenutek prekiniti, spiti malo vode in se presesti na stolu, da je lahko nadaljeval. Na drugi strani je moral tudi voditelj oddaje obrisati svoje solzne oči.