Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
22.08.2015 11:02:21
Deli članek:

Mourinho ostaja skrivnosten

Reuters

V tem prestopnem roku se je veliko ugibalo o tem, ali bo Paul Pogba zapustil Juventus in kje bi utegnil nadaljevati kariero.

Pri Manchester Unitedu se verjetno še vedno tolčejo po glavi, ker so danes 22-letnega francoskega reprezentanta pred tremi leti pustili oditi brez odškodnine. V tem času je mladenič pri Juventusu namreč postal eden najbolj zaželenih vezistov na svetu.

Pogbaju pogodba s staro damo poteče konec junija 2019, a je bolj ali manj že zdaj jasno, da bo Torino zapustil že kakšno leto prej. Zanj sta zanimanje že pokazala Barcelona in Chelsea. Sploh slednji naj bi po poročanju angleških medijev Juventusu ponudil nesramno visoko vsoto denarja za Pogbajevo predčasno prekinitev pogodbe. Natančna številka sicer ni znana, pri španskem časniku Mundo Deportivo pravijo, da naj bi šlo za okoli 100 milijonov evrov, a pri Juventusu ostajajo neomajni  - fant ni naprodaj.

Pri Chelseaju prav gotovo niso bili zadovoljni s tem odgovorom, na včerajšnji novinarski konferenci pa je vprašanje o tem doletelo tudi trenerja modrih Joseja Mourinha. Portugalec je ostal skrivnosten, seveda na svoj način. Pri tem pa vseeno ni izključil možnosti, da bi Pogba na koncu vendarle pristal na Stamford Bridgeu.

"Je član Juventusa in jaz ne morem govoriti o nogometašu Juventusa. Vem, da je trener slednjega Massimiliano Allegri poleti veliko govoril o Oscarju in Ramiresu, ampak jaz tega ne bom delal, ko beseda nanese na Juventusove igralce. O Pogbaju lahko govori samo Allegri, jaz ne," Mourinho ni mogel iz svoje kože.

Allegri je nekajkrat res govoril, da sta mu všeč omenjena Chelseajeva nogometaša, poleg tega pa naj bi se zanimal tudi za Juana Cuadrada, ki se pri modrih nikakor ne znajde.