Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
19.08.2015 19:48:05
Deli članek:

Marcelo osmešil obrambo Galatasarayja (video)

Real Madrid se je na včerajšnji prijateljski tekmi pomeril z Galatasarayjem, še posebej pa sta se izkazala dva branilca.

Real Madrid je včeraj zvečer gostil turškega Galatasarayja v tradicionalnem prijateljskem obračunu posvečenemu dolgoletnemu predsedniku Reala Santiagu Bernabeuu.

Na 36 dosedanjih izvedbah je zabeležil že 25 zmag, za zadnjo pa sta najbolj zaslužena branilca Marcelo in Nacho. Slednji je v prvem polčasu načel mrežo turškega velikana, v nadaljevanju je izid izenačil Wesley Sneijder, s pravo mojstrovino pa je deset minut pred koncem obračuna zmagovalca odločil Brazilec Marcelo.

Slednji je znan po svojih mojstrskih preigravanjih, tokrat pa je osramotil kar nekaj obrambnih igralcev Galatasarayja, se dobesedno sprehodil v kazenski prostor in brez težav matiral vratarja Fernanda Muslero.

Po koncu obračuna je ostal zvest sam sebi in skromno dejal: "Vesel sem za zadetek, ampak najbolj pomembno je to, da smo odigrali dobro tekmo. Tako moramo začeti tudi sezono." Real Madrid bo sezono začel v nedeljo, za uvod pa se bo v gosteh pomeril z Gijonom.