Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
12.08.2015 13:05:59
Deli članek:

Juventus bo moral počakati

Reuters

Čas Guilhermeja Siqueire pri madridskem Atleticu se bliža h koncu.

Za levega bočnega branilca, ki je lani poleti za deset milijonov evrov prišel na stadion Vicente Calderon iz Malage, se je ogrel Juventus, vendar pa 29-letni Brazilec za zdaj še ni prepričan o svojem naslednjem koraku. Zato je odgovorne pri italijanskem prvaku pred dokončno odločitvijo zaprosil še za nekaj dni, ki jih bo izkoristil za razmislek.

O čem pa bo razmišljal v tem času? Na njegov naslov je prišla tudi ponudba nesramno bogatega PSG-ja, tako da ima fant trenutno precej sladke skrbi.

Vendar vse le ni povsem rožnato, po informacijah, ki prihajajo iz Italije, pri francoskem prvaku na Siqueiro gledajo nekoliko drugače, lahko bi rekli, da so mu nadeli oznako "načrt B". Parižani si želijo v svoje vrste pripeljati branilca ruskega Zenita Cristiana Ansaldija. Če jim Argentinca ne uspe dobiti, pa bi njihova druga možnost bil Siqueira. In zaradi vsega tega so zdaj na trnih še pri Juventusu.

Siqueira je v pretekli sezoni za Atletico odigral 37 tekem, na katereih je dosegel zadetek in imel še tri podaje. V Italiji pa je že igral, v dresu Udineseja je zbral 23 nastopov v serie A in enega manj v serie A (Ancona). Pri naših zahodnih sosedih je bil še član mlade ekipe Lazia in Interja.