Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.08.2015 08:11:54
Deli članek:

Sterlingov razbiti mercedes in smejalni plin

vszi

Angleški reprezentant jamajških korenin, ki je za rekordno vsoto letos prestopil iz Liverpoola v Manchester City, ima kot kaže velike težave.

Pred dnevi so v razbitem mercedesu, vrednem nekaj manj kot 200.000 evrov, ki je last Raheema Sterlinga, našli dve steklenici smejalnega plina. In to pod sprednjim, sovoznikovim sedežem, »bombici« smejalnega plina pa sta bili porabljeni.
Kljub tem incidentu je bil Sterling v ponedeljek član udarne enajsterice Cityja, ko so dosegli najvišjo zmago prvega kroga (3:0) angleške premier lige nad West Bromwichem.
Strelingov zdaj že nekdanji trener na klopi Liverpoola Brendan Rodgers je imel v preteklosti že težave s Sterlingom in ga je na njegove slabe razvade že opozarjal. V preteklosti (aprila), ko je bil Raheem član Liverpoola, so ga že ujeli s smejalnim plinom, pa tudi s kadilno pipo šišo.
Neimenovani vir je za angleške medije povedal: "V času nesreče Sterlinga ni bilo v avtomobilu, saj je bil na treningu v Manchestru. Kot kaže je avtomobil posodil prijatelju."
Ob teh fotografijah so se spet pojavile polemike glede Raheemovega obnašanja. Neimenovani Sterlingov prijatelj je še povedal: "Raheem mora razmisliti o tem s kom se druži in kaj počne v prostem času, posebej zdaj, ko je res velika zvezda angleškega nogometa."
Smejalni plin je legalen in se ga lahko kupi v trgovinah ali preko spleta, uporabljajo pa ga za zabavo, ko s plinom napolnijo balone in potem to vdihavajo. Ob visokih koncentracijah povzroči halucinacije.