Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.08.2015 10:03:19
Deli članek:

Stojčkov okrcal van Gaala

Nekdanji zvezdnik Barcelone Hristo Stojčkov je v enem izmed intervjujev kritiziral trenerja Manchester Uniteda Louisa van Gaala. Namenil mu je nekaj sočnih in podal dobronameren nasvet zdajšnjemu članu blaugrane Pedru.

Nekdanji bolgarski zvezdnik Hristo Stojčkov se je spravil nad Louisa van Gaala, trenerja Manchester Uniteda. Dejal je, da sam nikoli ne bi zaigral pod vodstvom 64-letnega Nizozemca in nadaljeval: "Res je povprečen. Uničil je Barcelono, zdaj isto počne z Unitedom."

Ponudil je tudi nasvet nogometašu katalonskega ponosa Pedru, ki naj bi v nekaj tednih, ko se bo po bolezni vrnil Neymar, okrepil prav vrste rdečih vragov. "Do njega ne gojim spoštovanja. Že to, kar počne z Victorjem Valdesom, mi pove, da je slab človek. Upam, da me Pedro posluša in se bo odločil ostati," je dejal Bolgar, ki je z reprezentanco leta 1994 v ZDA osvojil četrto mesto na SP. 

Devetinštiridesetletni Stojčkov je bil leta 1994 proglašen za najboljšega igralca na svetu, kasneje je igral za Barcelono, ki jo je 1998 zapustil: "Vsega je bil kriv van Gaal, v to sem prepričan"