Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.08.2015 10:33:34
Deli članek:

Mourinho besen na lepo Evo (video)

vszi

Eva Carneiro, simpatična Portugalka, ki je del zdravniške službe Chelseaja, je na včerajšnji tekmi proti Swanseaju ugotovila, kako je, ko razjeziš Joseja Mourinha.

Verjetno najbolj znana in popularna zdravnica kateregakoli evropskega kluba je portugalskega strokovnjaka razjezil, ko je skupaj s sodelavcem v sodnikovem podaljšku stekla na igrišče, da bi pomagala Edenu Hazardu, kar je seveda pomenilo, da je moral Belgijec v času nudenja pomoči zapustiti zelenico, tako da je Chelsea ostal na igrišču samo z devetimi nogometaši (v 52. minuti je bil zaradi prekrška izključen Thibaut Courtois).

Bil sem nezadovoljen nad zdravniško službo. Tudi če si samo ekonom kluba, zdravnik ali sekretar, moraš razumeti igro. Vedeti moraš, da imaš igralca manj na igrišču in če stečeš na zelenico, da bi pomagal nogometašu, moraš biti prepričan, da ima nogometaš resno težavo," je v intervjuju po tekmi dejal Mourinho in dodal: "Jaz sem bil prepričan, da Eden ni imel resnejše težave, dobil je udarec in bil je zelo utrujen. Moja zdravniška služba je reagirala naivno, pustila me je s samo osmimi igralci v polju in v protinapadu po našem izvajanju prekinitve smo imeli dva igralca manj."

V priloženem videoposnetku si lahko pogledate, kako zelo besen je bil Mourinho na svojo zdravniško službo (Portugalčeva reakcija je na 2:26).