Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2015 08:32:08
Deli članek:

Džeko povzročil norišnico na rimskem letališču (video)

V večnem mestu ne pomnijo, da bi kakšna okrepitev povzročila tako navdušenje, kot ga je v četrtek zvečer prihod bosansko-hercegovskega napadalca Edina Džeka.

Celo v najboljših časih rimskega Lazia, ko so tedaj mogočni sinje modri za velikanske denarje kupovali nogometaše najvišjega svetovnega formata, rimsko letališče Fiumincino menda ni doživelo česa takega. Kaj šele, da bi za tako norišnico poskrbela okrepitev Lazieve mestne tekmice Rome, ki si takih igralcev nikoli ni mogla privoščiti.

Si pa Roma z ameriškim kapitalom lahko kar veliko privošči v zadnjih letih, posebej veliko kupuje v tem prestopnem roku in v želji končno zares konkurirati Juventusu v boju za italijanski naslov je tokrat uspela pripeljati tudi Džeka. Iz Manchester Cityja prihaja kot posojen nogometaš s pravico odkupa, Rimljani pa so ga pozdravili z vsemi častmi.

Dobrodošlico mu je izrekel celo rimski sedež italijanske nacionalne letalske družbe, ki ga je na Fiumincino pripeljala, tam pa ga je v četrtek zvečer po poročilih najbolj zanesljivih italijanskih virov pričakalo več kot 3000 navijačev Rome z vsemi pripadajočimi rekviziti in vzkliki. 

Počaščeni Džeko si je vzel kar nekaj časa za pozdrave in fotografiranja, lep sprejem pa so mu pripravili tudi njegovi novi soigralci. Jasno, spoznavno večerjo je ob prisotnosti lepega števila nogometašev Rome organiziral Miralem Pjanić, Edinov kolega iz reprezentance Bosne in Hercegovine.