Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
I.L.
I.L.
06.08.2015 14:57:27
Deli članek:

Manchester Utd in adidas spet združila moči

Pričakujte nepričakovano!

Eden najuspešnejših klubov na svetu Manchester United in adidas sta ponovno združila moči ter razkrila nove domače drese, s katerimi se bodo rdeči vragi borili v sezoni 2015/2016. Klub, ki ima po vsem svetu več kot 659 milijonov navijačev, zaznamujejo predvsem bogata zgodovina, številni uspehi in nepričakovani zmagovalni trenutki.

Navdih za dizajn novih dresov je adidas poiskal v ikoničnih dresih iz osemdesetih let in jim dodal sodoben pridih. Pri oblikovanju so uporabili klasičen V ovratnik in znamenite tri črte, hkrati pa dodali še nekatere prepoznavne lastnosti kluba, ki jih športni navdušenci še posebej cenijo.

Na robu majice se tako nahaja poseben grafični element, ki ga je ob začetku kariere leta 1990 nosil valižanski nogometni veteran Ryan Giggs. Dresi so izdelani s pomočjo najnovejše tehnologije, njihova lahkost in učinkovito prezračevanje pa igralcem zagotavljata, da z inovativno opremo zablestijo na igrišču.

Z novo sezono je adidas pričel desetletno sodelovanje z Manchestrom United, s katerim je v preteklosti že ustvarjal uspešno zgodbo, v kateri sta oba vodila tako v inovacijah kot tudi v nastopih. Kot napovedujejo, pa je pred njimi nova pot, polna uspehov in razburljivih dogodivščin.

Igralci bodo v novih domačih dresih prvič zaigrali 8. avgusta na otvoritveni tekmi sezone na stadionu Old Trafford, ko se bodo pomerili s Tottenhamom.