Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
04.08.2015 09:30:40
Deli članek:

Ne daš številke Ronaldu? Pa nič! (video)

Portugalski zvezdnik se je že na začetku leta odločil za zanimiv eksperiment.

Prva violina Reala Cristiano Ronaldo se je pred več meseci odločil, da se malce pošali s prebivalci Madrida.

Nogometni zvezdnik se je najprej prepustil spretnim rokam maskerjem, ki so mu povsem spremenili videz. Postal je veliko bolj debel, na obrazu mu je "zrasla" brada, kot tudi lasje na glavi, bil je neprepoznaven.

V trenirko oblečen je Cristiano nato odšel v center Madrida - s seboj je pripeljal tudi malega kužka -, kjer je dobro uro mimoidoče zabaval z vragolijami z nogometno žogo in poskušal s tem nekaj tudi zaslužiti.

Večina, ki se je takrat znašla na istem mestu, je slavnega športnika bolj ali manj ignorirala, le dva mladeniča sta si z njim večkrat podala žogo oziroma mu jo poskušala odvzeti, pri čemer pa seveda nista bila uspešna.

Najbrž je precej žal eni od mimoidočih deklet, ki jo je Ronaldo prosil za njeno telefonsko številko, vendar pa ga je rjavolaska nemudoma zavrnila.

Gotovo najbolj srečen pa je bil fantek, eden tistih, ki si je z Ronaldom dalj časa podajal žogo in se z njim spustil tudi v dvoboj, saj je kasneje povsem šokiranemu dečku CR7 podaril žogo s podpisom, ga objel in se mu tako zahvalil za sodelovanje.

Krajši posnetki tega dejanja so že pred časom pristali na medmrežju, zdaj pa je Cristiano s sodelavci objavil daljši, večminutni video, v katerem je videti, kako so se mu ljudje izmikali, ko se je z njimi hotel zaplesti v pogovor ali si nekajkrat samo podati žogo. Šele ko je razkril svojo identiteto, je v center španske prestolnice zajel pravi kaos.