Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

liz
liz
0 22.07.2015 12:06:17

Pedro lahko gre

Čeprav Pedra z Barcelono pogodba veže do konca junija 2019, je v zadnjem času kar nekaj (predvsem angleških) klubov že stegovalo lovke proti 27-letnemu španskemu reprezentantu.

Pri tem sta prednjačila predvsem Chelsea in Manchester United, ki se resno zanimata za njegove usluge. Po koncu zadnje sezone je trener Barcelone Luis Enrique na glas govoril o tem, kako upa, da bo Pedro ostal na stadionu Camp Nou. Zdaj pa je vendarle malo obrnil ploščo. Kot vse kaže, je tudi 45-letni strokovnjak prižgal zeleno luč za Pedrov odhod. To je sedmi sili predstavil na precej zanimiv način.


"Pedro? Če bo želel oditi, bo moral njegov novi delodajalec plačati odškodnino, ki je zapisana v pogodbi," je povedal Enrique. Pri tem lahko dodamo, da nogometaševa odškodnina še zdaleč ni nizka, predčasna prekinitev pogodbe v njegovem primeru namreč znaša 30 milijonov evrov. Pred zadnjim podpisom pogodbe, v kateri je prišlo do nekaterih popravkov, je bila odškodnina nastavljena na vrtoglavih 150 milijonov evrov.

"S Pedrom sva se usedla in pogovorila o njegovi situaciji. Predstavil sem mu svoje videnje, on pa je meni povedal, kaj misli o tem. Seveda vam ne bom razkril, kaj natančno sva se pogovarjala," je ostal skrivnosten Enrique. Angleška velikana pa še naprej spremljata, kaj se v katalonski prestolnici dogaja z njuno "tarčo".

Članki iz rubrike